torstai 5. syyskuuta 2013

Kesä on täällä taas

Tässä sitä nakotetaan kotisatamassa ja fiilistellään lämmintä ja niin tyyntä (kesä)yötä. Mahtavuutta! Syyskuun ensimmäinen retki starttaa aamusella, näinköhän sitä edes malttaa päänsä pielukseen painaa...

Mutta katsokaas tätä ennustusta, ehkä juuri tuon takia tässä niin täpinöissä ollaankinEikö ole huikean näköistä? Peukut pystyyn, jotta edes tämän kerran ennustajamaakarit oisvat oikeessa. Toisaalta satoi tai paistoi, sama se, pääasia kun paatilla pääsee. Syksyllä vaan näitä kesäkelejä osaa arvostaa aivan toiseen tapaan kuin kesällä.

2 kommenttia:

  1. Peukuttaminen onnistui, ihana aamuinen aurinko ja nyt ei muuta kuin eväät ja kamat kasaan ja (ehkä) tämän vuoden viimeiselle yön yli retkelle luonnonsatamaan. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti monen muunkin peukut olivat olleet pystyssä =) Uskomattomat ilmat ja sitä jaksettiin päivitellä ja jaksetaan vieläkin ja syystäkin. Meille jäi niin hyvä "maku" suuhun, että meinaamme vielä merille niin pitkän kun sääherra suo ja toivottavasti suo. Turvallisia ja kauniita syysveneilyjä teille Parmesan, mikäli vielä intoudutte reissuun lähteä!

    VastaaPoista