perjantai 12. heinäkuuta 2013

loma loma loma loma

Jes, se on vihdoinkin koittanut eli kesäloma!
Ja tästäpä sen kunniaksi ärsy, mutta osuva kipale
http://www.youtube.com/watch?v=Exxj6JjeuBg

Kesälomasuunnitelmat ovat seilanneet ja muuttuneet ja vasta viimepäivinä varmistui, että vietämme ainakin osan lomasta merillä. Sotaratsumme on jälleen Raumalla ja siellä tapahtuu miehistön vaihto. Alaspäin on tarkoitus tulla muutaman tunnin päivävauhtia, nauttia kiireettömästä matkanteosta ja pysähdellä upeisiin paikkoihin ja nauttia ja nauttia ja nauttia. Mihinkään ei ole kiire ja mihinkään ei ole pakko mennä. Jes! Se vasta onkin lomailua!

www.vierassatamopas.fi on mainio apu reittejä ja mahdollisia pysähtymis/yöpymispaikkoja suunniteltaessa. Tuo saitti tuleekin olemaan kovassa käytössä. Ensimmäinen mielenkiintoinen paikka jossa haluaisin käydä olisi Isokari.

Kuvalainaus @ http://www.isokari.com/
Haluaisin nähdä ihaoikean majakan ja vieläpä livenä. Jää nähtäväksi mihin ratsumme meidät kuljettaa ja onko koneongelmat lopullisesti saatu korjattua. Tulee nimittäin aika pitkä kotimatka yhdellä koneella... Ai niin, mutta eihän meillä ole kiire.

Nyt pakkaamaan ja viimehetken ohjeet kotiin jäävälle "talonnaiselle". Hälle jää valtava vastuu pitää kurkkuni ja tomaattini hengissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti