keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Vene-Båt 2016, vol 2, huippuhetki


Kausihan on nyt sitten virallisesti korkattu kun venemessut ovat olleet ja menneet. Itse ehdin piipahtaa messuilla bloggaripassin turvin kolmeen otteeseen. Ehdottomasti paras heilahdus oli messujen toisena lauantaina, kun venebloggarit kokoontuivat Merenneidon johdattamina yhteen. Itseltäni meinasi koko mainio tapaaminen jäädä kokonaan kokematta, sen verran hässäkkää piti lauantai sisällään. Mutta ehdin kuin ehdinkin mukaan loppumetreille ja ehdin muutaman bloggarin tavatakin. Olin jotenkin niin täpinöissäni ja ehkä vähän jännittynytkin, että suurin osa blogeista ja niiden luotsaajista meni ohi muistini. Mutta se vähä mitä jutulle ehdin, oli kyllä mahtavaa. Iloista, puheliasta ja mukavaa porukkaa. Ensi kerralla toivottavasti ehdin paremmin mukaan ja tapaan ”venejengiä” enemmältikin. Kiitos Merenneidolle ja moi muille =)


Juoksutin lauantaina Urhon mummille ja papalle (89 v ja 96 v) hoitoon ja nautimme siellä pikaisen lounaan. Sen jälkeen kiikutin miehistön messuille ja painelin blogitapaamiseen pipo putkella. Aika hulabaloo alku lauantaille. Koirahan pärjää jo vallan mainiosti 10 tuntia yksin, mutta koiraa ”tarvittiin” messujen jälkeen ja aikaa ei ollut ajaa takaisin kotiin hakemaan kaveria mukaan, joten hässäkällä mentiin ja siitä syystä myös hivenen himmeillä lampuilla.Tapaamisesta navigoin miehistön luokse, joka siveli Busterin ”Ällä kakkosta”. Tuon tyyppisistä paateista vie kyllä Buster voiton. Busteria haaveillaan mökkikäyttöön ja kyllä siinä miehillä päälaskin toimi, kun kuukausieriä ja muita summia ynnäiltiin yhteen. Pojat pyörivät paatin ympärillä pitkään, mutta siitä huolimatta kukaan ei tullut kauppoja hieromaan. Liekö kiire syynä vai monta takana olevaa messupäivää… Ja myydäänhän noita messujen jälkeenkin.
Busterien ja Busterien kilpailijoiden jälkeen tarkastimme Targan ja Sargon ja kyllä ne upeita on. Targassa sisustus miellytti Sargoa enemmän, mutta Sargon tilaratkaisut veivät voiton. "Norttuun" tutustuttiin edellisenä vuonna ja kyllä sekin kelpaisi... Nuo ovat sen hintaluokan paatteja, että ilman lottovoittoa niitä vaan ihaillaan.  


Suhteellisen sukkela messumatkailu jatkui iloisesti sinkoillen mielenkiintojen mukaan ilmatyynyalusten kautta tarvikeosastolle. Tuo yhden hengen alus oli kiehtova =) Tarvikeosastolla oli muutama mielenkiintoinen juttu, jotka ansaitsevat oman postauksen, mutta kahtellaan kuin tässä ehtii… Sähkövessoja tutkailtiin ja Bilteman myymä 200 e huussi jäi kyllä kakkoseksi Maritim:n myymälle 500 e sähköpöntölle. Eli jahka manuaalipönttö päätetään vaihtaa sähköiseen versioon niin kyllä siihen rahaa laadun takeeksi laitetaan.


Viimekauden potkurikatastrofin jälkeen potkurit kiinnostivat ja onhan ne kauniita ja kiehtovia katsellakin. 


 Valtava lattiaan teipattu merikortti ihastutti jälleen ja aikomukseni olikin kuvata kaikki viime kesän yöpymissatamat, Suunnitelma meni mönkään, kun muutama muukin iloitsi kartasta ja tutki sitä innoissaan eli aina oli jonkun tossu tiellä. Pari kertaa olisi voinut pyytää siirtymään, parikymmentä kertaa oisi tehnyt minusta jo karttahirmun ;)Päätänpä tähän tämän raportin ja jatkan joskus myöhemmin. Kiitos kertaalleen kaikille teille, jotka oli ilo tavata!

6 kommenttia:

 1. Tuolla merikortilla mekin kuljimme lasten kanssa ja katseltiin paikkoja joissa ollaan vierailtu. Ja etsittiin oma kotisatamakin sieltä. Lotto voitto olisi kyllä ollut taas paikallaan kun kävi tuolla ihastelemassa veneitä ja tarvikkeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merikortti on kyllä nerokas keksintö =)
   Mietin tässä eräs päivä, että jos rahaa olisi niin, että lampaat söisi tai ne lottomiljoonat osuisi kohdalle, niin kuinka vaikea olisi valita se The vene... Tykkään elämää nähneestä Apollostamme ja joten täysin uuden karhea ei iske ihan täysiä (syynä voi olla todellisuus, ettei sellaiseen ole varaa..) eli ostaisiko täysin uuden vai iäkkään tehopakkauksen,joka olisi kuitenkin meille uusi?
   Hauska pallotella ajatuksilla =) En ole kauhean optimistinen, että lottopotti tai äkkivaurastuminen osuisi kohdalle. Onneksi haaveet ovat ilmaisia ;)

   Poista
 2. Oli todella upeaa tavata messuilla, ihan huippua. Mikä olikaan se neulejuttu jota suosittelit sen fleece tilalle? Jäi ihan vaivaamaan =D, pakko selvittää =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, ensi kerralla sitten ajan kanssa.
   Tein kysymyksesi pohjalta ihan oman postauksen asiasta. Voi olla, että tuote on tuttu, koska taisin sekoilla nimen ja hankintapaikan kanssa, mutta tuossa postauksessa asiat ovat nyt oikein =)

   Poista
 3. Kiva kun pistit lauantaina hösseliksi ja ehdit mukaan tapaamiseen! Ensi vuonna sitten uudestaan :)

  Hauskaa miten erilaisia juttuja bloggaajat ovat messuilta löytäneet. Aina niistä jää jotain virikkeitä itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtavaa, että pistin hösseliksi =) Tosin ilman meiliäsi en olisi edes osannut ajatella, että ehdin mukaan. Mukavasti hoidettu koko tapaaminen, kiitos kertaalleen ja ensi vuonna uudestaan. Ensi vuoden päivätkin on jo näemmä julkaistu: 10. - 19.2.2017 *kaivaa kalenteria esille*

   Messupostaukset on kyllä hauskoja ja kiehtovia, kun niistä löytää ihan uusia kulmia, vaikka on kuvitellut että kaikki tuli nähdyksi. Postaukset rikastuttavat kummasti omaa messukokemusta =)

   Poista