perjantai 19. helmikuuta 2016

Vene-båt 2016, osa 1


Pingoin tuossa alkuviikosta kiireen vilkkaa Helsingin messukeskuksen Vene-Båt -messuille. Tarkoitus oli, että olisin ehtinyt sinne jo avajaisperjantaina, mutta työrintama päätti toisin. Sitten kun ehdin messuille, oli suunnitelmissa olla interaktiivinen ja pistää välittömästi kaikki mielenkiintoinen eetteriin. Jotenkin se sitten siinä tohinassa jäi ja sitten taas työrintama pisti kapuloita rattaisiin ja taas messuraportointi siirtyi. Noo, tässä nyt jotain höpinää ja kuvasatoa, jota meinaan vielä lauantaina uudella messukäynnillä rikastuttaa. 
Heti ensimmäiseksi törmäsin Uuden Aallon puolella vesisuihkurakettimieheen, kyseessä siis flyboard. Kuvat ovat luokattoman huonoja (sorry), mutta ukko suihkuineen oli kovin nopea ja minä taas kameroineni hyvin hidas. Tyypin temppuilua oli riemastuttavaa katsoa, joskaan en lajista niin paljon innostunut, että itse sitä haluaisin kokeilla. Suppilauta sopisi ehkä meikälle paremmin, jota muuten pääsee Uuden Aallon altaassa kokeilemaan. 


Kiertelin ja kaartelin messuilla hissukseen ja aika päämäärättömästi, joten kuvasatokin on melko epämääräistä. Hallissa kolme (3F39) törmäsin Kajakin keulanäkymät -valokuvanäyttelyyn. Hauska näkökulma kuvaamiseen. Suosikkikuvani näkyykin tuossa ylläolevassa kuvassa eli lempeästi toljottava lehmä. Ei taida Apollolla ihan noin lähelle päästä ammuvaa ystävää. Kannattaa käydä tutustumassa Kyösti Romppasen tauluihin, jotka ovat muuten myynnissä. Ja Roopen luona eli PSS ry:n eli Pidä Saaristo Siistinä osastolla (4B39) täytyy ehdottomasti vierailla. Jos ostat jotain, tuet välittömästi loistavaa ja tuikitärkeää toimintaa. Ja jos et ole PSS:n jäsen, liity nyt!

Taidanpa tehdä tästä tynkäraportin ja jatkaa myöhemmin... Minulla on ajatus =)
Hauskoja messuja messuilijoille sekä mahtavaa kauden aloituksen odotusta!


2 kommenttia:

 1. Tuo "kajakkikeulanäkökulma" on kiva idea ja antaa uuden perspektiivin myös katsojalle. Taidetaan tänään nähdä kimppatreffien merkeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin "ajatukseen" heti sen jälkeen kun ymmärsin, että mistä on kyse =)
   Ihan en ole varma ehdinkö tapaamiseen, mutta yritän. Olen viestitellyt Merenneidon kanssa ja tiedän mistä teidät löytää =) Toivottavasti ehdin =)

   Poista