Maailma kuulemma loppuu ennen ennen kuin tuo pannu hajoaa. Pannu kestää kaasulieden kuumuutta, pinta ei kulu ja se puhdistuu helposti. Ruokakin siinä paistuu oikein mukavasti. Hankin tuon aikoinaan, koska kyllästyin teflonpinnan varomiseen. Teräspannua saa raapia vaikka teräsvillalla.
Näin me sen teemme:
Laita vettä pannulle noin sentti.
Nostele pekonit perään.
Anna kiehua ja liikuttele pekoneita välillä.
Keitä kunnes vesi haihtuu ja paista hetki kuivalla pannulla.
Nauti!
Viimeksi putsasin pannun pihvin paistamisen jälkeen heittämällä kypsäksi keitetyt riisit hetkeksi pannulle. Riisi imi pihvinpaistomaut itseensä ja putsasi koko pannun samalla. Kätevää! Pannu puhdistuu helposti vaikka olisi kuinka likainen. Itse tuon sen yleensä kotiin ja pesen astianpesukoneessa, mutta välillä pannu täytyy saada puhtaaksi kesken reissun ja se onnistuu ihan tavakäsipesulla. Pekoninpaistorasvat imeytän yleensä talouspaperiin tai jos sitä on paljon kaadan pahvimukiin jäähtymään ja jäähtyneen rasvan heitän roskiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti