perjantai 28. marraskuuta 2014

Talvi yllätti veneilijän

No ei tullut sitä viimeistä kertaa (viittaus edelliseen postaukseen). Minä olin kyllä kovaa vauhtia lähdössä, mutta kumpainenkin kippari "hyytyi" ja muu miehistö hannasi, joten Apollo jäi lumikuorineen satamaan yksinänsä kellumaan.Harvoin kotilaituri näyttää tuolta ja niin, että paatti odottelee vielä vedessä miehistöään.Siellä se lumikenttien päässä odottaa pelastajaansa.
Hyrrrrr, voi toista. Onneksi pelastaja saapui lumilapion ja harjan muodossa. Toiset tekivät talven ensimmäiset työt pihapoluillaan, minä aloitin ne hommat Apollon kannella.


Taivas oli....


...henkeä salpaavan kaunis.


Vesi ei ole jäässä, vaikka hyhmäiseltä näyttää. Se on täynnä Apollon kannelta pudoteltua lunta. Mietin, että tästä jousto varmasti "tykkää"...


Vitivalkoinen lumi tekee Apollosta beigen.Ei taida kusti enää polkea tänä kautena...Sama lehti kuin edellisessä postauksessa. Nyt himppusen enemmän kylmissään...


Vain yksinäiset jäljet jäivät käynnistäni.
Tajusin, on aika päästää kaudesta irti ja päättää se.
Haikein ja kohmeisin mielin sanoin "hei".

4 kommenttia:

 1. Ihania, ei niin tyypillisiä, veneilykuvia :-). Koska Apollo nostetaan ylös ja saa talvitakin päällensä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) juu, onhan ne aika erilaisia kuin yleensä, etten sanoisi että kylmiä ;)
   Apollo nykästiin ylös heti kun lumi suli kannelta ja takitettiin viikonloppuna. Eli ei poloisen tarvitse enää yllättyä talvesta eikä yksinään palella laiturissa =)
   Nopeasti ohimenevää talvikautta sinulle!

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! Meille kävi myös kerran edellisen veneen kanssa, että nostettiin vasta ensilumien aikaan. Kyllä se kesä sieltä pian tulee =D. Ihanaa joulunalus aikaa teidän venekunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! Onneksi nuo lumet sulivat yhtä nopeasti kuin tulivatkin eli saatiin Apollo ylös ilman, että tarvi liukastella lumisohjossa. Nyt toivotaan pakkasia, jotta ei harmita tuo pikainen päätös nostosta. Jos nimittäin on yhtä leuto syksy kuin vuosi sitten, niin vielä joulukuussakin voisi veneillä. Mutta eihän näistä keleistä koskaan tiedä =)
   Me kuvittelemme, että Apollolle koittaa kesä huhtikuun alussa eli niin, että päästäisiin pääsiäiseksi veneilemään. Peukut siis pystyyn, että tavoite onnistuu!
   Ja kiitos samoin, rauhallista ja kaunista joulukuuta sinulle!

   Poista