keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Inspiraatiohaaste


Sain Aava kutsuu -blogin Vedenneidolta inspiraatiohaasteen, kiitos haasteesta, blogikuvauksesta sekä öljyntorjuntajutun esille nostamisesta. Haasteen saatuani lupasin itselleni ottaa haasteen välittömästi vastaan ja "hoitaa" sen eetteriin. Perinteisestihän siinä kävi, jäin arpomaan asiaa ja pohtimaan ja pähkimään ja lopputulos, että jäi tekemättä. Nyt päätin, etten analysoi asiaa liikaa vaan paukutan fiiliksellä.

Inspiraatiohaasteessa esitellään kolme kiinnostavaa blogia. Jostain syystä lueskelen blogeja eniten sunnuntaisin ja seikkailen blogista toiseen. Klik ja klik ja taas on uusi ja kiinnostava blogi ja postaus ruudulla. Useimmiten käy vain niin, että en laita blogia muistiini ja myöhemmin en enää sitä löydä kuin vahingossa. Pääsääntöisesti luen tuossa sivupalkissa olevia veneilyaiheisia blogeja, joten ne saavat nyt kaikki kimpassa olla yksi kolmesta inspiraatioblogista.

Ja etenkin sivupalkin blogeista mainitsen moottoriveneblogit Aava kutsuu ja Split Potin sekä Tuulta ja tyrskyjä. Itselleni ei ole sen kummempaa väliä millä vesilläkulkija liikevoimansa saa, meitä kaikkia kuitenkin yhdistää meri. Mutta nostan siksi moottoriveneblogit esille, että niitä on niin vähän tai sitten en vain ole onnistunut löytämään niitä. Ja siksi, että niistä saa vinkkejä omaan veneilyyn hivenen eri tavalla kuin purjehdusblogeista. Anskun Tuulta ja tyrskyjä saa maininnan aktiivisuudestaan sekä positiivisen lämpimästä ja pehmeästä tavasta ilmaista asioita.

Novitan kierrätyspuuvillaisesta Hankolangasta virkattu veneilymyssy

Omakoppa-blogi on virkkausblogi, joka käsittelee virkkausta omaperäisellä, raikkaalla ja rajoja rikkovalla tavalla. Blogi päätyy listoille mm. siksi, että virkkaan usein veneessä. Virkkaan tyynellä, selkeällä ja tutuilla vesillä ajaessamme, mikäli muita tärkeitä tehtäviä ei ole kontollani. Ja sitten tietenkin saaressa ja paikallaan ollessamme. Muutama veneilypipo on tullut tehtyä, säilytyskoreja ja sen sellaista helppoa hommaa... Ja jos en ihan väärin muista on tuolla blogissa joskus venekin vilahtanut... 


Kolmas inspiraationkohde on Luotsin blogi, joka on mielenkiintoinen kertomus ammattiveneilijän arjesta. Blogi on täynnä sujuvaa tekstiä ja upeita, ajatuksella otettuja kuvia. Kuinka luotsiksi tullaan -postaus oli mielenkiintoinen ja sai ajattelemaan, että on tässä vielä matkaa koko loppuelämäksi...

En haasta ketään virallisesti, toki jos mainitsemieni blogien "luotsit" eksyvät tänne ja haluavat ottaa haasteen vastaan, niin sehän passaa! 

XOXO

ps. pari saaressa asumista käsittelevää blogia olisin halunut nostaa esille, mutten muista mitkä ne olivat. Eli te jotka olette tehneet unelmistanne totta ja olette muuttaneet pysyvästi saareen, niin täältä tulee iso peukku teille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti