keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kotimatkalla, 11.5 Hanko - Box - Barösund - Seuran saari


Ja aamulla kun silmät saatiin auki ei silmiä meinannut uskoa, sillä kaikkialla oli sitä samaa saamarin sumua mitä edellispäivänäkin. Ja ihan yhtä harmaana, sakeana ja sumuisena. Eilisen ajot vielä mielissämme päätimme jäädä tarkkailemaan tilanteen muuttumista. Moni sanoi, että harvoin sumu kahta päivää jaksaa pysyä ja harvoin se maalle nousee niin, että hyvä kun kävellessä kengänkärjen näki. No tämä sumu oli parkkeerannut itsensä paikalleen ja sillä paha. 


Suureksi yllätykseksemme Hangon itäsatama oli kiinni ja aukeaa kuulemma joka vuosi vasta 1.6. Nyt sitä rempataan isolla kädellä. Lisää venepaikkoja ja aallonmurtajaa ja kaikkee.... Kuvittelimme pääsevämme nauttimaan satamapalveluista ja muun muassa suihkuun. Onneksi kysyvä ei tieltä eksy tai jotain ja rannan kahvila tarjosi saunamahdollisuutta kuuden euron hintaan ja siihenhän me tartuimme. 

http://www.roxx.fi/
Saunasta putkahti ihan uusi ihminen. Ja sumu jatkui! Lähdimme kauppareissulle ja hankkimaan uutta makeanvedenpumppua Hangon auto- ja venetalosta. Pumppu löytyi ja sumu hälveni! Kahdelta taivas oli niin kirkas ja aurinkoinen, että pääsimme jatkamaan matkaa kohti Porkkalaa. Matkalla stoppi Boxissa ja Barösundin "autiokylässä", jossa myös paatille ruokaa eli tankkaus.

BOX
Barösund

Ja taas eteenpäin kohti Porkkalanselkää, joka ei tälläkään kertaa pettänyt eli vaikka muualla oli täysin tyyntä niin Porkkalanselällä pauhu kävi. Yöksi seuran saareen ja aamulla kohti kotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti