keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Vene 2017 båt - jatko-osa

- ja jatkuu -Kierrokseni ja kertomukseni venemessuilta jatkuu. Venepuolella oli ehkä suloisin kippari mitä messuilta löytyi, nimittän Espanjan vesikoira. Hän istui niin ylpeänä ja muina kippareinaan paikallaan, että oli pakko käydä rupattelemassa kaverille. Hänellä oli asiaankuuluvasti pelastusliivit päällä. Ihana!

Muutamaa sadetakkia haikailin ja *Kapteenskan* osastolla kuolailin Weird Fish:n Macaroneja. Partiolaisten kirjoja katselin, mutta heittäydyin pihiksi ja jäivät hyllyyn. Venepuolella käytiin *Sargossa* ja *Grandezzan* isoimmassa versiossa eli 40FLY. Siinä oli mielenkiintoisesti lisätty tilaa laittamalla tyyrpuuriin leveä kävelysilta ja vastakkaiselle puolelle kapea kulkutie. Nyt kun Apollossa on tottunut leveiden kävelysiltojen tuomaan helppouteen, olisin laittanut ne muutamakymmensenttiä lisätilaa sisätilojen sijasta kulkemiseen. Toisaalta nuo paatit taitavat laituroitua pelkällä ajatuksella… Sisätilojen pentteriosasto ei saanut itseäni puolelleen. Totuuden nimissä täytyy kuitenkin sanoa, että upeahan tuo alus on, joskaan se ei olisi valintani, jos josku omistaisin turhaa rahaa puolimiljoonaa. Veneet olivat niin isoja, etteivät kuviin mahtuneet. 


Myös tällainen tyyppi tuli tekemään tuttavuutta! Lasin läpi ahven näytti ihan iloiselta, mutta linssin läpi ilme muuttui alakuloiseksi. Haluan ajatella, että tyypillä oli kuitenkin mukavaa!

Puuveneet, Uusi Aalto -altaan vesileikit ja pastellisävyiset Marino Mustangit ilahduttivat.Alucatilla oli hassun näköinen vene. Lyhyt, leveä ja korkea. Asiaa hetken ihmeteltyäni tajusin pohjaratkaisun olevan kuin katamaraanilla. Ei hassu ulkomuoto tuskin on vahinko ja paatti erittäin käyttökelpoinen siinä mihin se on tarkoitettu. 


Nii ja viikolla kuului hyviä uutisia, kun veneverosta luovutiin!

Eteläisellä sisäänkäynnillä oli upea taidenäyttely. Tauluissa oli mukana myös tarinaa. Kuvassa Hiittisten Kalasääkset. 
Mutta entäs sitten se *Nord Star 47 SCY*? Ihan käsittämättömän kokoinen, kuten myös hintalappukin. "Kahdella 600-hevosvoimaisella Volvo D8:lla hinta jää vielä alle miljoonan euron, mutta lisävarustelistaa ahmimalla se nousee helposti yli maagisen luvun." Huhhuh, mikä laiva! Sisään ei mahduttu, mutta jääpähän jotain seuraavaan kertaan eli 9.–18.2.2018.

ps. Vetelin vähän mutkia suoraksi ja tein messujutut pelkillä Huawein P9:llä otetuilla kuvilla, joita en  käsitellyt ollenkaan. 

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit, olin messuilla kolmena päivänä ja olen silti missannut taidenäyttelyn ja Edelfeltin maalauksen! Mitä ihmettä! :D

  Tämän takia onkin kiva katsella muiden messukuvia ja -seikkailuja. Ihmiset näkevät niin erilaisia asioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kahlannut kaikki löytämäni "venemessublogit" läpi ja mietin ihan samaa. Ai tuollainenkim siellä oli, vierestä menin mutten älynnyt =) Hauska on myös katsoa eri kuvakulmia ja tapoja kuvata samoja asioita.
   Venemessujen pitäisi olla paljon pidemmät, jotta ehtisi käydä katsastamassa muiden näkemät jutut =D

   Poista
 2. Niitä Partiolaisten kirjoja kuolasin minäkin ja iski sama pihiys, hyllyyn jäivät =D. Olen itse kuvannut monena kesänä tuon saman sääsken pesän Hiitisten suoralta. Siinä on pesä joka kesä =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tuon taulun tarinaa lukiessani tulit mieleeni =D

   Poista