lauantai 16. tammikuuta 2016

Huono, huonompi, huonoin...

Suomen huonoin tai ehkä koko Euroopan huonoin blogisti ilmoittautuu. Juttua on päässä ja sormien päissä, muttei vaan tänne asti päädy. Edellinen kausi on saatettu aikaa sitten loppuun ja uusikin jo siintää. Päivät pitenevät ja valaistuvat ja venemessutkin lähestyvät. Kohta on jo laskun aika. Itse asiassa suurin syy mikä sai nyt naputtamaan tekstiä tänne oli postilaatikosta tipahtaneen Venemestarin kansitäppä, jossa komeilee sanat Vene-Båt. Venemessut lähestyvät ja mieli ponkaisi välittömästi merelle, menneeseen sekä tulevaan kauteen.

Taidanpa tehdä niin, että jatkossa tämä blogi on talviblogi eli muisteloo mennyttä kesää ja suunnittelee tulevaa ja kesällä sitten keskityn pelkästään veneilyyn. En näköjään nääs kykene tekemään reaaliaikaisia postauksia, niin laahatkoon sitten kunnolla perässä.

Hauskaa uutta veneilyvuotta kaikille, nähdään täällä ja ehkäpä venemessuilla!

2 kommenttia:

 1. Ei sen väliä vaikka harvemmin postailee. Kukin oman aikataulun mukaan =). Ja kyllä, ihanaa on kun kevättä kohti mennään! Jes, pian päästään vesille =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa Katinka, ainakin yksi lukija on säilynyt =)
   Niinhän se on, että oman ajan mukaan, harrastushan tämäkin on, mutta tuntuu että halua on, muttei aikaa. Yritän päästä postaamattomien aikakausien aiheuttamasta paineesta irti ja tehdä silloin kun "hyvältä tuntuu".
   Tänään oli pakkasesta huolimatta auringon ansiosta niin kaunista, jos oikein yritti niin haistoi jo kevään =)
   Raukeaa viikonloppua sinulle!

   Poista