tiistai 24. helmikuuta 2015

Sinisin silminOnnistuttuani hillitsemään ostohysteriaa venemessuilla menin pahaa aavistamatta lähicittariin ja sitten lähti lapasesta. Erehdyin lautasliinahyllyn luokse ja minkä riemun koin kun huomasin, että laiva hyllyt oli lastattu uusilla kuoseilla. 


Olen lautasliinahullu, niitä nimittäin löytyy ja paljon. Jos kotona syödään vähänkin arkisesta poiketen eli paremmin katan pöytään lautasliinat, vaikka muu kauttaus oliskin sinne päin. 


Aika usein hankin venereissuille lautasliinapaketin eli ostan veneruokaostosten yhteydessä sen hetkisen fiiliksen mukaisen lautasliinakuosin. Mikä tahansa ei kuitenkaan käy, täytyy jotenkin liittyä luontoon, veteen, veneeseen, mereen... ainakin omissa silmissäni. 


No joka tapauksessa cittarin hyllyssä oli useita sinikuosisia lautasliinoja. Riemastuin! Taistelin itseni kanssa hetken ja onnistuin ostamaan vain kolme.


Myöhemmin hoksasin, että valitsemani Marimekon kuosi kantaa nimeä Jurmo, ei siis mikään ihme, että lähti mukaani. Lieko huutanut seireenin lailla hyllyssä... 

Onneksi hullulla on halvat huvit, sillä mitään älyttömyyksiähän nuo ei rohmuamisesta huolimatta kustantanut. Olkoon tarinan opetus, että lapasesta voi lähteä milloin vain ;)

Kaunista viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Siis ihan valtavan hieno idea on taitella lautasliinasta vene! Miksi en ole tuota itse koskaan keksinyt? Saanhan apinoida, saanhan (anova katse)? =D. Itse tykkään kanssa veneellä kattaa kauniisti ja käyttää merellisiä lautasliinoja. Niillä saa kivan viimeisen silaukse, sellaista arjen luksista =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki saat =) Eihän tuo taittelumalli ole omani ja ihan loistavaa jos postaukseni inspiroi. Ilostuin =)

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu toinen servetti-fani!!! :D Niitä tulee haalittua sieltä sun täältä ja jos ei muuta jostain pienestä sisustusputiikista tartu mukaan, niin ainahan nyt yhden lautasliinapaketin voi ostaa. ;)

  Katinkan sanoin, arjen pientä luksusta tarvitaan aina - kattauksissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, aina voi muutaman lautasliinpaketin ostaa =) Niitä ei voi koskaan olla liikaa, ja silloin kun kivan löytää on se hankittava.
   Edullista, mutta upeaa arjen luksusta, sen olemme ansainneet =)

   Poista