Helppo ja erittäin maukallinen ruoka joka niemeen ja niemennokkaan
- 1 pss tummaa makaronia
- 400 g sika-nautaa
- 1 prk kermaviiliä
- 1 pss juustoraastetta (175 g)
- 2 sipulia
- 1 kiinalainen valkosipuli
- 1 pötkö vuohenjuustoa
- voita
- muutama kirsikkatomaatti
- mausteita maun mukaan
- 1 prk kermaviiliä
- 1 pss juustoraastetta (175 g)
- 2 sipulia
- 1 kiinalainen valkosipuli
- 1 pötkö vuohenjuustoa
- voita
- muutama kirsikkatomaatti
- mausteita maun mukaan
Keitä makaronit suolaisessa vedessä. Jätä puolikoviksi (keittoaika ohjeajasta enintään puolet). Kuullota sipuli ja lisää loppuvaiheessa valkosipuli. Ruskista ja mausta jauheliha. Sekoita sipuli jauhelihaan. Sekoita jauheliha, makaronit, kermaviili ja puolet juustoraasteesta. Kippaa seos voilla voideltuun vuokaan. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja asettele tasaiseksi pinnaksi. Leikkaa muutama kirsikkatomaatti kiekoiksi ja laita vuohenjuustokiekkojen lomaan. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia tai enemmän, riippuen uunin tehosta. Loota on valmis, kun pinta on kaunis. Ota uunista ja anna hetken jäähtyä. Syö ja nauti!
Kun lootaa jää, tulee se myöhemmin lämmittää paistinpannulla runsaan voin kanssa. Ommomomom!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti