keskiviikko 28. elokuuta 2013

Dieselbakteerin tappaja

Alkukauden koneongelmat on toistaiseksi taltutettu *kopkop* ja etenkin dieselameeban, tutummin dieselbakteeri, häiriköinniltä on katkaistu kaula. Ähäkuttikattimatti se on loppu nyt! Ja siitähän kiitos kuuluu myrkynvihreälle mömmerölle eli Fuel Setille. Joka tankkauksen yhteydessä kun ameeballe antaa hörpyn tuota, niin sekaisinhan se menee eikä enää jaksa hillua.


FS on ajokauden ensiapu ja syksyn tullen edessä on polttoainetankin räjäytys eli tyhjennys ja puhdistus -> posketon duuni. Eihän se sakka sieltä kaiketi mihinkään katoa, muttei ainakaan myrkkyjen ansiosta uusia ameeban poikasiakaan pääse syntymään.

Tässä linkki FS:n esitteeseen, siellä on hieman paremmin avattu dieselbakteeria ja sen syntyä. Tossa pöntössä on muuten älyttömän nokkela korkki/kaatonokkasysteemi. Kyseessä kun ei ole mikään kovin ihmis- ja ympäristöystävällinen tuote, niin on mukavaa kun putellin kehittelijä on sen myös ottanut huomioon. Eli homma toimii niin, kun pönttöä puristaa, nousee yläosan mittasäiliöön ainetta puristusvoiman verran eli siihen voi annostella oman tarpeen mukaisen määrän ainetta. Kun aineen kippaa säiliöön ei pöntöstä kaadu muuta kuin mitta-asteikossa olevan määrän verran. Fiksua ja näppärää!

Ja sitten tahtoisin kuulla, että onko teillä jollain muulla ollut kohtaamisia dieselbakteerin kanssa. Jos on ollut, niin millaisia ja kuinka olette talttuttaneet kyseisen kasvuston?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti