torstai 1. elokuuta 2013

18/17

Lomanruipale on takanapäin ja arki nappaa otteeseensa isolla kädellä. Oli sen verta huikaiseva loma, ettei oikeastaan tunnu pahalta. Niin paljon loma sisälsi huikeita ja unohtumattomia hetkiä ja kohtaamisia, että niiden vuoksi jaksaa painaa ja pitkään. Ja onneksi kesää on vielä jäljellä, joten kyllä tässä kokemukset ehtivät vieläkin karttua...

Mystisen numero-otsikon ensimmäinen numero tarkoittaa lomapäivien määrää. Kuulostaa muuten huomattavasti pidemmältä ajalta kuin sanottuna; lomailin pari viikkoa tai lomailin kahdeksantoista päivää... Ekan luvun perässä kellivä luku taas meinaa vesilläolopäiviä loman aikana. Eli vain päivä oltiin täysin kuivalla maalla. Mielestäni oikein hyvä saldo, tosin ehdimme jo pohtia, että ensi vuonna voisi viettää koko loman kerralla yhdessä paatissa killuen. Josko minäkin saisin rukattua aikatauluja, niin että voisin olla putkeen hivenen pidempään lomalla.

Reissupostauksia tipahtelee pitkin kesää tänne. Pikku hiljaa, nautiskellen ja muistellen!

Aurinkoisia loma- ja veneilysäitä teille onnellisille joilla vielä lekottelu jatkuu ja sorvin ääreen palanneille tsemppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti