lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kesä!
Kesä tuli, vaikkette ehkä uskokaan ulos katsoessanne. Kesä saapui siis Apollon kannelle ja sen miehistön mieliin. Apollo on laskettu lainehille eli kausi on nyt virallisesti startattu. Älkää kysykö miten se on mahdollista näillä keleillä, sillä aika moni asia jäi tekemättä ja ne mitä tehtiin ei ehkä toteutunut oppikirjojen mukaan. Mutta "so what", turvallisuudesta ei tingitty, mikä kuitenkin on kaikkein tärkein.

Rautarouvamme on sen verran rehevissä mitoissa, ettei sitä kuka tahansa siirrä, joten laskupäivä määräytyy aina luottolaskijamme mukaan ja siksi esimerkiksi säiden puolesta päivää ei voi valita. Sovittuna päivänä menee vene veteen, tuli taivaalta sitten kissoja ja koiria tai räntää. Laskupäivänä oli törkeä keli. Tuuli, tuiskusi ja satoi ja mittarikin oli nippanappa plussalla. Itse istuin koulutunnilla lämpimien seinien sisälle muiden hoidellessa Apollo veteen.Ajoin illalla sataman ohi ihan vain nähdäkseni Apollon omassa elementissään. Sää oli edelleen surkea, mutta ilo kauden alkamisesta kirkasti senkin. Aamulla kävin uudelleen satamassa morjestamassa rouvaa ja ottamassa pirteän alun päivään. Kausi starttaa virallisesti pääsiäisenä, jää nähtäväksi mitä säiden herra iloksemme keksii!

-xoxox-
ps. Hietsussa näytti 27.3.2015. tuolta. Yläkuvat on otettu Pohjoisrannasta 28.3.2015
pps. HMVK:n tankkauspiste oli jo avattu ja muutama buster-tyyppinen vene ja pari purkkaria näkyi lähisatamissa, muutoin aika tyhjää laitureissa oli.


5 kommenttia:

 1. Onnea! Te olette todella aikaisin liikkellä (=kade) =D. Meillä on pari pientä hommaa tehtävänä ennen laskua, jotka vaativat lämpöasteita, joten maissa ollaan vielä. Vaan olen kyllä niin iloinen teidän puolesta! Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Onnea teille huippuaikaisesta kauden aloituksesta! :)
  Meillä sisätilojen puupinnat saavat tänä keväänä hionnan ja uudet lakkapinnat ylleen, joten odottelemme lämpöasteita sekä vapaapäiviä, jolloin ehdimme kyseistä urakkaa tekemään. Pääsiäisenä siis aherramme (mikäli säät sallivat) teidän onnellisten jo huristellessa vesillä =D Toivotaan säiden nyt lämpenevän!

  VastaaPoista
 3. Loistavaa ja onnea tulevalle kaudelle! 😊 Aava vielä lepäilee pressuhallissa, mutta pääsiäisen jälkeen toivottavasti Suomenojaltakin jäät sulaneet ja lämppäri asennettu. Kohta päästään merelle! 😊

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tytöt! (vastaan teille kaikille yhteisesti)
  Iloa kauden avauksesta lisää huimasti muiden ilo =) Kiitos siis onnitteluista, kannustuksista ja toivotuksista!
  Tänään kun katsoo ulos tulee surku räntäsateessa kelluvaa Apolloa, teidän veneet on vielä sekoilevalta sääherralta suojassa ja muutenkin viimiseen asti laitettu kuntoon ennen laskua. Me tingittiin viimeistelyistä, jotta päästiin laskemaan pääsiäiseksi, mutta nyt kun katsoo ulos ja säätiedotusta pistää miettimään, että olikohan se niin hyvä idea sittenkään =D

  VastaaPoista