maanantai 18. tammikuuta 2016

Miehistön uusin jäsen


Saamme esitellä Apollon miehistön uusimman jäsenen, kääpiösnautseri Urhon. Urho putkahti maailmaan, tai siis hyvin syöneenä ei nyt ihan vaan putkahtanut, mutta kuitenkin saapui maailmaan 31.8.2015. Luovutusiän jälkeen hurmaavan itsepäisen isoegoisen karvaturvan elämään ehti mahtua jo kaksi venereissua. Parempi vääntää vitsa nuorena.... tai jotain. Urho osoitti Apollon murisevien myllyjen äärellä suunnatonta rohkeutta ja rautahermoisuutta, joten kyllä tuosta ystävästä hyvä matruusi saadaan. Ukko on myös näyttänyt tankkimaisesta olemuksestaan huolimatta olevansa hyvin ketterä, joten tuskin Apollon kävelyssillatkaan tuottavat ongelmia. 
Talvikautena totutellaan palttoseen, joka muuten Urhon mielestä on parranpyyhkimisen jälkeen kauheinta maailmassa. Palttoo toki lämmittää, mutta taka-ajatuksena siinä on totuttaa koira olemaan loimi päällä ja kesän tullen pelastusliivitkin sujahtaa niskaan ilman sen suurempia mielenosoituksia. No joo, toivossa on hyvä elää =)

Kävi Urho jo kroolaamassakin muutaman altaanmitan. Osaa sittten polskia koiraa, jos veden varaan vahingossa joutuu. Ja samalla kuvittelemme tyypin ottavan vedestä uuden ystävän. Käppänät kun noin pääsääntöisesti ei pidä vedestä. Eka pentukoirauimakoulu sujui hyvin, joten jatkamme tätä harrastusta siihen kunnes meret lämpiää koiran siedettävälle tasolle. Urho tulee siis jatkossakin kuulumaan Apollon vakimiehistöön. Kuulette varmasti Urhon seikkailuista jatkossakin tai sitten ainakin ukon haukun satamassa =)
6 kommenttia:

 1. Voi herttileijaa miten suloinen miehistön jäsen teillä on! Ja oikein on kunnolliset perehdyttämiset menossa =D. Toivon niin, että näkisimme joskus jollain laiturilla jotta pääsisin häntä rapsuttamaan. Rapsutuksia kun on tallessa oman koiran pois menosta (jo neljä vuotta sitten). Ihanaa kevättä ja kauden odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, on hän söpö, mutta osaa myös olla kaikkea muutakin =) Kuvittelemme, että meillä on keväällä valmis laivakoira ;) Oikeasti yritämme rakentaa pohjaa veneilyyn sen minkä voimme. Olemme niin paljon veneessä, että olisi melkoista jos yksi miehistöstä ei siellä viihtyisi. Peukut siis pystyyn, että viihtyy =)
   Jos törmäämme jollakin laiturilla, niin tule ihmmeessä moikkaamaan Urhoa ja meitä muita. Urho ottaa kaikki rapsut ilolla vastaan ja lähettää terkut enkelikoiralle <3
   Kiitos, samoin ihanaa (vaikkakin keli on kyllä kaikkea muuta kuin ihana tällä hetkellä; vettä, pimeetä ja märkää) ja toivottavasti lyhyttä kauden alun odotusta!

   Poista
 2. Mahtavaa, kyllä meitä karvaturreja kaivataan veneissä. Toivottavasti tulisimme jossain vastaan.... Hyvä treenata uinti lämpimässä vedessä hallissa ettei nuo kippari ja kansimies tiputa mereen harjoittelemaan uintia, kuten meillä Mio ja Mette ( lagotto )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vene ja koira kyllä sopivat erinomaisesti yhteen, jo ihan ajatustasollakin. Ensimmäisenä mieleen tulee Ransu höyrylaivan kapteenina =) Meitä aina hymyilyttää veneiden kansilla pasteeraavat koirat ja nyt meillä oma tarkkailija. Joskos Mio, Mette ja Urho ensi kesänä samaan laituriin saattuisivat. Ilo olisi varmasti ylimillään =)

   Poista
 3. Voih miten valtavan suloisen ja hyvin perehdytetyn pikkukipparin Apollo onkaan saanut kannelleen tähystämään :)
  Meilläkin on nykyään taas kaksi koiruutta, joten meteliä saattaa kuulua rantautumisen yhteydessä muidenkin kuin vain meikäläisen suusta ;)
  Ihanaa kevään ja kauden odotusta teille kaikille!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kesää ja sitä kun Urho kököttää Apollon keulassa raidallinen neule päällään parta vipattaen, ei hauku, urahtelee vain.... *poks* ja sitten mä heräsin =D
   Urholla alkoi juuri esimurrosikä ja tyyppi aloittaa myös "eskarin", josko sitten tuo tottelevaisuuskin olisi kauden alussa hallussa. Toivossa on hyvä elää, vai miten se meni ;)
   Kaksi ihanaa ystävää, olen heidän menoaan tarkkaillut blogissasi <3 Ja voi ei, tuota metelin lisääntymistä en ajatellutkaan, me tulemme rantaan yleensä aika metakalla ja siihen vielä Urho antamaan ohjeet, niin oi voi muiden korvia. Anteeksi jo etukäteen kaikilta =D
   Myös teille kaunista kevään odotusta ja nopeaa kauden alkua!

   Poista