lauantai 25. tammikuuta 2014

Kippari kulkee

Viime vuoden venemessuilla liukassanainen myyntimies sai meidät tilaamaan Kippari-lehden. Hinta oli huokea ja kaupantekijäisiksi saatiin vaikka ja mitä. Jokainen aviisi on selattu ja osittain luettu, mutta hulppeahintaiset eivät osu ja pikakiituritkaan ei oikein omaan makuun uppoa, useimmiten kuitenkin jotain mielenkiintoista on löytynyt.

Tammikuun numero osui ja upposi ja sisältö kolahti.
hmmm... oiskohan näille käyttöä?
Tämän hankin!
Tarinoita saaristosta -artikkelit ovat parasta!
Tästä on ollut puhetta, joten lisätieto tulee tarpeeseen
Kuten myös tästä ja Tallinnaan taidetaan mennä jo tulevana kesänä...

3 kommenttia:

 1. Minä sorruin niinikään venemessuilla, muistaakseni jo toissa vuonna tilaamaan Saaristouutiset-lehden :) Ihan mielenkiintoinen tuttavuus ja tulee edelleen minulle. Tuo tuulimittari puhelimeen olisi kiva saada! Täytyykin tutustua aiheeseen paremmin.
  Me olemme viettäneet vuoden 2011 sekä viime kesän neljän viikon lomamme veneillen Saimaalla ja tästä toisesta reissusta on blogissani juttuja ja kuvia. Suosittelen Saimaata lämpimästi kaikille, sillä omat kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia :)

  VastaaPoista
 2. Saaristouutiset-nimi on vilahtanut aina silloin tällöin jossain, mutta jostain syystä on jäänyt tutustumatta. Täytyykin nyt oikein ottaa asiakseni ja tutustua. Oiskohan ko. lehti helmikuun venemessuilla... Elättelen myös toivoa, että tuo tuulimittari esiteltäisiin samaisilla messuilla. Olisi kiva nähdä se livenä. Meillä ei ole yhteensopivaa luuria tuohon eli muutenkin joudumme pohtimaan, olisiko järkevämpi ostaa ei puhelimeen liitettävä kädessä pidettävä tuulimittari... pohtii, pohtii.

  Kiitos vinkistä, Ansku! Kävin pikaisesti kurkkaamassa "Saimaa-raporttisi" läpi ja oi kuin hyvältä näyttää. Ihania kuvia ja tunnelmaa! Täytyy tutustua vielä tarkemmin ja ajan kanssa asiaan. Saimaa kiehtoo, mutta sulut jännittävät. Luulen, että keräämme vielä tulevan kesän rohkeutta merellä ja ehkä sitten seuraavana kesänä uskaltaudumme/ehdimme...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että saaristouutisia kaupataan taas venemessuilla, joten rohkeasti vaan tutustumaan ;) Huomasin myös kun netistä hain tietoa tuosta tuulimittarista, ettei meilläkään ole siihen yhteensopivaa luuria, joten mietintämyssyyn jäi vielä toistaiseksi ainakin. Kiinnostaisi muuten kyllä kovasti. Meillä on vielä niin valtavasti täällä merelläkin paikkoja katsastamatta, että ehkä sitten 2016 suuntaamme vasta seuraavan kerran taas Saimaan sineen :)

   Poista