torstai 24. lokakuuta 2013

Vaakkukevennys

Nuiden vaakottajien kanssa tulee vaan niin hyvälle mielelle ja tuulelle. Tämä nokka tötteröllä kerjuulle juoksujalkaa keikkunut yksilö tavattiin Naantalin talvikauteen siirtyneessä satamassa. Hän oli vahvasti sitä mieltä, että kameralaukussani on hälle kuuluvaa murkinaa. Valitettavasti näin ei ollut ja pitkän keskustelun jälkeen vaakku poistuikin nokka mutrussa lajitovereidensa joukkoon. Lupasin, että ensi kerralla en tee noin pahaa kardinaalimokaa ja tule ilman eväksiä. Hauska tyyppi ja hauska hetki.

2 kommenttia:

 1. Voi vaakkua, ensi kerralla sitten ;-
  Joko Apollo on nostettu kuiville ?

  VastaaPoista
 2. Korjasin mokani heti aamulla ja vein pojalle pullaa. Myös äärettömän kiukkuinen Rouva Vaakku saapui aamiaiselle ja siinä pölisi pullan lisäksi myös ukkovaakun höyhenet. Pariskunnan torailun ja toilailun seuraaminen aloitti päivän oikein mainiosti =)
  Apollo kelluu vielä lainehilla ja kausi oisi tarkoitus päättää pyhäinpäivän halloweenristeilyyn. Sen jälkeen taidamme kaikki olla valmiita päättämään kauden, vaikkakin tuntuu haikealta jo nyt. Sitten vain kammasta piikkejä katkomaan ja 5 - 6 kuukauden päästä jatkuu taas =D
  Mikäs sinun venetilanne on?

  VastaaPoista